MEISTÄ

FINLASH

Olemme suomalainen ripsienpidennyksiin erikoistunut kosmetiikkayritys. Ihon- ja ripsienhoitotuotteemme kehitetään, valmistetaan ja pakataan Suomessa. Tuotteemme on oftalmologisesti testattu silmälääkäreiden alaisuudessa ja ne sopivat erinomaisesti silmänympärysiholle. Luonnonkosmetiikkasarjamme on täysin vegaaninen. 

Finlash syntyi ajatuksesta tehdä ensimmäinen kokonainen kosmetiikkasarja ripsienpidennyksien käyttäjille. Tuotteiden kehityksessä tärkeimmät kriteerit meille olivat kotimaisuus, turvallisuus, laatu, hellävaraisuus ja luonnonmukaisuus. Pakkausten ulkoasu on kauniin klassinen. 

Kokemuksemme perusteella on ollut hankala löytää kosmetiikkatuotteita, jotka sopivat ripsienpidennyksille eivätkä vaikuta ripsienpidennysten pysyvyyteen. Monet öljyjä sisältävät tuotteet heikentävät liimasidosta tai niissä käytetty ainesosa glyseriini saattaa ”liimata” ripsienpidennyskuituja yhteen. Meidän tuotteissamme ei ole käytetty öljyjä eikä glyseriiniä. Vaikuttavana aineena tuotteissa on käytetty betaiinia, joka on suomalaisesta sokerijuurikkaasta sokeriteollisuuden sivuvirtana valmistettava raaka-aine. Tuotteissamme betaiini toimii kosteuttavana, hoitavana, suojaavana sekä vahvistavana aineena. Betaiini lisää ripsiin kiiltoa. 

Tuotteemme eivät kirvele silmiä, joten ne sopivat myös herkästi vuotaville silmille. Tuotteillamme pidät ripsienpidennyksesi puhtaina ja kauniimpana pidempään!

Mielestämme jokaisella on oikeus kauniisiin ripsienpidennyksiin ja turvallisiin tuotteisiin. Sen takia suunnittelimme helposti saatavilla olevan silmille turvallisen tuotesarjan. Tuotteitamme saa verkkokaupastamme, valituista apteekeista ja kauneushoitoloista. Katso jälleenmyyjämme täältä.

 

MEISTÄ

Olemme molemmat kouluttaneet itseämme jatkuvasti töiden ohessa. Meillä molemmilla on laaja ja pitkä kokemus kauneudenalalta, erilaisista hoitomenetelmistä sekä erilaisista kosmetiikkasarjoista. Laaja kosmetiikkasarjojen tuntemus on auttanut meitä kehittämään oman tuotesarjamme. Erityisesti meillä on kokemusta ripsienpidennyksistä, niiden asentamisesta, hoitamisesta ja käyttämisestä.

Kosmetiikkaneuvojan opintojen aikana oma kosmetiikkasarja tuli ensimmäisen kerran puheeksi. Se oli pitkään vain haave, mutta vuonna 2018 päätimme tehdä haaveesta totta ja aloimme kehittää vähitellen omaa tuotesarjaamme.

Nyt se on valmis: tuotesarja, johon olemme täysin tyytyväisiä ja voimme lämpimästi suositella Finlash -tuotteitamme jokaiselle!

FINLASH IHON- JA RIPSIENHOITOTUOTTEET              

  • Kokonainen tuotesarja ripsienpidennyksille.  
  • Kehitetty, pakattu ja valmistettu Suomessa.
  • Vegaanisia ja luonnollisia. 
  • EIVÄT sisällä öljyjä ja glyseriiniä (öljyjä sisältävät tuotteet saattavat heikentää liimasidosta ja niissä käytetty glyseriini saattaa ”liimata” ripsienpidennyskuituja yhteen).
  • Oftalmologisesti testattu silmälääkäreiden alaisuudessa, tuotteet sopivat erinomaisesti silmänympärysiholle.
  • Vaikuttavana aineena tuotteissa on käytetty betaiinia, joka on suomalaisesta sokerijuurikkaasta sokeriteollisuuden sivuvirtana valmistettava raaka-aine. Tuotteissamme betaiini toimii kosteuttavana, hoitavana, suojaavana sekä vahvistavana aineena. Betaiini lisää ripsiin kiiltoa. 

Sarjamme tulee myöhemmin kasvamaan silmille ja ripsienpidennyksille sopivilla uusilla tuotteilla.