Tällä sivustolla on rajoitettu tuki selaimellesi. Suosittelemme vaihtamaan selaimeksi Firefox, Safari tai Chrome.
Sait tilaukseen ilmaisen toimituksen! ✓ ILMAINEN TOIMITUS SUOMEEN YLI 50 € TILAUKSIIN

TOIMITUSAIKA SUOMESSA 1-5 PÄIVÄÄ

  2,9K+ SEURAAJAA
  2,2K+ SEURAAJAA

Kassa 0

Et voi lisätä enempää tuotteita tilaukseesi.

Sait tilaukseen ilmaisen toimituksen! Jäljellä €50 ilmaiseen toimitukseen.
Yhteensä Ilmainen

Näytä ostoskori
Toimituskulut, verot ja alennuskoodit lasketaan kassalla.

RIPSIENPIDENNYKSISTÄ

Yleistä ripsienpidennyksistä

Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan kuituja, jolloin omista ripsistä saadaan pidemmät, tuuheammat ja tummemmat. Ripsikuituja on eri pituisia, värisiä, paksuuksia ja kaarevuuksia. Yleisimmin käytetyt pituudet ripsissä ovat 7-13 millimetrin väliltä. Luonnonripset kasvavat ja tippuvat kuitujen ollessa kiinni. Koko ripsirivistön uusiutumisväli on noin 2-3 kuukautta. Tämän vuoksi huoltoväli on yleensä 2-5 viikkoa, jolloin tippuneiden kuitujen tilalle laitetaan uusia ja kiinnitykset tarkistetaan. 

 

Ripsienpidennystekniikat

Ripsienpidennystekniikoista yleisimmät ovat volyymit ja klassiset. Volyymit ovat yleensä klassisia tuuheammat, sillä volyymeissä pidennyskuidut ovat paljon ohuempia ja kevyempiä. Niitä voidaan laittaa viuhkamaiseen muotoon noin 2-6 kappaletta yhteen omaan luonnonripseen. Volyymeilla saadaan myös tehtyä luonnollista jälkeä, sillä kuitujen määrään voidaan vaikuttaa. Klassisissa käytetään yksi paksumpi pidennyskuitu yhteen omaan luonnonripseen.

Megavolyymeissa kuidut ovat vielä ohuempia kuin volyymeissa, jolloin kuituja voidaan laittaa jopa 7-15 kappaletta yhteen viuhkaan. Lopputuloksena on erittäin tuuheat ripsienpidennykset. Hybrideissä laitetaan klassisia ja volyymikuituja sekaisin, millä saadaan aikaan ”tähtimäinen” lopputulos.

Kouluttautunut ripsiteknikko osaa ottaa huomioon toiveesi, kartoittaa ripsesi ja katsoa, minkä pituiset ja paksuiset kuidut niihin sopivat parhaiten. Oikein laitettuina ja hoidettuina ripsienpidennykset eivät vahingoita omia silmäripsiäsi.