TOIMITUSEHDOT

TOIMITUSKULUT

  • 2,90€ / tilaus
  • 0,00€ / tilaus kun tilauksen arvo on vähintään 50,00€ (ei koske kotipakettia)
  • Tilaukset lähetetään arkisin
  • Toimitusaika 2-4 arkipäivää
  • Toimitukset toistaiseksi vain Suomeen

NOUTO

  • 0,00€ / tilaus
  • Noutotilaukset ovat valmiita 24h kuluessa. Saat vahvistusviestin sähköpostitse kun tilauksesi on noudettavissa. Otathan tilausvahvistuksen mukaan noutaessasi tilausta.
  • Noudot osoitteesta Roosan Pieni Kauneushoitola Veromaankatu 4, Hyvinkää tai sopimuksen mukaan.
  • Noutoja koskien voit olla yhteydessä osoitteeseen nouto@finlash.com

MAKSUTAVAT

Finlash verkkokaupan turvalliset maksutavat tarjoaa Paytrail.

TUOTEPALAUTUKSET

Tuotepalautukset täytyy tehdä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen täytyy olla alkuperäisessä pakkauksessaan, käyttämätön ja myyntikuntoinen. Sinetti ei saa olla rikki. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kuluista. Tuotepalautuksista perimme palautuksesta aiheutuneet kulut 6,00€.

Tuotepalautuksia koskevissa asioissa olethan yhteydessä ennen palautuksen tekoa osoitteeseen palautukset@finlash.com otsikolla palautus. Saat ohjeet palautuksen tekemiseen sekä palautustarran sähköpostitse. 

Huomioithan kun palautat tuotteita ja toimituksen loppusumman jäädessä alle 50,00€, perimme toimituskulut 4,90€ + palautuskulut 6,00€. 

REKLAMAATIOT

Reklamaatiot täytyy tehdä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Finlash vastaa reklamaatiotapauksissa postikuluista. Olethan reklamaatioita koskevissa asioissa yhteydessä osoitteeseen reklamaatiot@finlash.com otsikolla reklamaatio.

NOUTAMATTA JÄÄNEET TILAUKSET

Veloitamme lähetetyistä ja noutamatta jätetyistä paketeista aiheutuneet kulut täysimääräisesti. Noutamatta jätetyn tilauksen uudelleenlähettämisestä veloitetaan erikseen uudelleen postimaksu.

Noutamatta jätetyistä tilauksista perimme yhteensä 12,00€ uudelleenlähettämisestä 2,90€. 

TILAUKSEN PERUUTUS

Finlash pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen esimerkiksi jos tuote on päässyt loppumaan varastosta. Jos asiakas vielä haluaa, toimitamme tilauksen heti kun tuote on saatavilla.

Asiakkaan puolesta peruutetuista tilauksista perimme siitä aiheutuneet kulut, jos tilaus on jo ehditty lähettämään. Perimme myös mahdollisesti noutamatta jätetystä paketista aiheutuneet kulut. Asiakkaan puolesta peruutetuista tilauksista sekä noutamatta jätetyistä tilauksista perimme siitä aiheutuneet kulut 12,00 €.

MUUTA

Sivustolla esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimituskulut lisätään tuotteiden hintaan ja lopullisen summan tilaukselle näet tilaussivulla.

Finlash Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen, jos tuote on päässyt loppumaan tai hinnan korjaamiseen, mikäli tuotteella on selkeä hintavirhe. Näissä tilanteissa katsotaan asiakkaan ymmärtävän tilanteen ja poikkeavan hintatiedon olevan virheellinen.